Over ons

Introductie

Landmark is een merkenbureau dat begin 2004 is opgericht door Gilles Rubens. De naam en het logo van de vuurtoren is gekozen omdat Landmark een oriëntatiepunt en baken wil vormen bij de bescherming van uw merken, modellen en andere intellectuele eigendomsrechten.

De dienstverlening van Landmark onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, een gedegen kennis van uw bedrijf en merkenportefeuille, maatwerk, no-nonsense en duidelijkheid. Géén halfslachtige adviezen, waarmee u alle kanten op kunt, maar een compleet advies in klare taal. Onze tarieven zijn transparant en gematigd en er zijn geen verborgen kosten.

Landmark biedt het gehele scala van diensten aan rond de registratie, verdediging en instandhouding van uw merken. In het bijzonder is Landmark gespecialiseerd in onderzoeken naar de beschikbaarheid van de beoogde naam van uw nieuwe producten of diensten. Het aantal geregistreerde merken heeft de afgelopen decennia een enorme vlucht genomen en de mogelijkheden om uw merk te beschermen zijn uitgebreid door de adoptie van nieuwe registratiesystemen. Daardoor is het alleen maar moeilijker geworden om een aantrekkelijk merk te vinden dat niet stuit op een eerder ingeschreven, overeenstemmend merk. Het belang van het verrichten van een beschikbaarheidsonderzoek, alvorens u met uw nieuwe productnaam de markt op gaat, is door deze ontwikkelingen alleen maar toegenomen.

Landmark heeft ook een goede staat van dienst in het behandelen van merkenkwesties en opposities. Meestal zijn we succesvol in het behandelen van conflictprocedures bij het Benelux Bureau (BBIE) of Europese Merkenbureau (EUIPO). Of we slagen erin door onderhandelingen een voor u gunstige regeling te treffen in een conflict met een derde partij.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op