Adviseurs

Adviseurs

De merkenadviseurs en paralegals van Landmark zijn gepokt en gemazeld in het beschermen van uw merken en modellen.

Gilles Rubens heeft Geschiedenis en Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Zijn carrière op het gebied van merkrecht is hij begonnen op de merkenafdeling van een farmaceutisch bedrijf. In 1990 trad hij in dienst bij Markgraaf, het grootste merkenbureau van de Benelux. Bij dit bedrijf heeft hij ruim 11 jaar gewerkt en heeft hier veel ervaring opgedaan met het beheren van de merkenportefeuilles van multinationale ondernemingen zoals Speedo en Campina.

Gedurende de laatste jaren bij Markgraaf was Gilles niet alleen adviseur maar ook directielid. Nadat hij nog enige jaren bij Knijff & Partners heeft gewerkt heeft hij eind 2003 zijn eigen merkenbureau opgericht. Bij Landmark kan hij zijn ideeën over professionele dienstverlening beter in de praktijk brengen.

Zijn filosofie over een optimale advisering met betrekking tot het merkenbeleid van bedrijven is samen te vatten met de volgende sleutelwoorden: maatwerk, meedenken, lange termijn, praktisch gericht en transparantie.

Gilles is actief lid van een aantal internationale beroepsorganisaties.

Al vanaf zijn studententijd is Gilles een fanatiek reiziger, liefst naar verre landen. Zijn studie geschiedenis is ook een belangrijke hobby geworden, die goed te combineren valt met zijn passie voor reizen.

Gilles Rubens

Hetty van Schaik

In 1986 begint Hetty haar merkencarrière bij Markgraaf (thans Novagraaf) in Amsterdam waar zij begonnen is als paralegal in een merkenpraktijk. Zij heeft hier veel ervaring opgedaan met het adviseren van cliënten van diverse grootte en in verschillende branches, met het onderzoeken en registreren van merken en modellen, conflictbehandeling, opposities en alle overige werkzaamheden op het gebied van de Intellectuele Eigendom.

Haar jarenlange ervaring, doorzettingsvermogen en liefde voor het vak hebben ertoe geleid dat zij sinds 2001 Erkend Benelux Merken- en Modellengemachtigde is en sinds 2004 ook Europees merken- en modellengemachtigde voor het Europese Merkenbureau (OHIM) in Alicante. Deze brede ervaring nam zij in 2014 mee naar Landmark waar zij sindsdien haar kennis en talent ten volle inzet.

In haar vrije tijd is Hetty veel buiten te vinden. Tijdens vakanties verblijft Hetty graag met haar gezin en hond op haar geliefde eiland Terschelling.

Jade (officieel genaamd Njô-Goe) Sieh is een senior EU merken- en modellengemachtigde met meer dan 30 jaar werkervaring op het gebied van IE-strategie, merkontwikkeling en merk-, model- en domeinnaaminbreuken (opposities, bemiddeling, UDRP) inclusief namaakbestrijding.

In 1986 is Jade afgestudeerd in Nederlands Recht met bedrijfsrechtelijke afstudeerrichting aan de Universiteit Leiden. Zij startte haar IE carrière in mei 1988 bij Keesom & Hendriks N.V. te Den Haag. In 1991 werd ze als eerste vrouw in Nederland beëdigd als makelaar in merken. In 1994 maakte zij de overstap naar het Haagsch Octrooibureau B.V., waar zij naast Benelux merkengemachtigde, ook actief was als Europees merken- en modellengemachtigde. In 1999 besloot zij te gaan werken bij Novagraaf Nederland B.V. Sinds maart 2021 versterkt ze het team van Landmark B.V.

Jade heeft voorts 10 jaar werkervaring als interim in-house trademark manager bij een internationaal farmaceutisch bedrijf. Jade is lid van een aantal beroepsverenigingen op het gebied van intellectueel eigendomsrecht.

Als telg uit een ondernemersgezin weet zij als geen ander de klant tevreden te stellen: “Wees respectvol,  toegewijd, loyaal en betrouwbaar”. Haar hobby’s zijn haar kinderen en reizen.

Jade Sieh

Bonnie Snijders

Bonnie Snijders is al sinds 1989 werkzaam in het merkenvak. Vanaf dat jaar werkte zij bij Markgraaf, nu Novagraaf in Amsterdam. Na een intermezzo van twee jaar, waarbij zij in Frankrijk heeft gewoond en gewerkt, keerde ze weer terug naar Nederland. Sinds 2007 versterkt zij het team van Landmark B.V. als paralegal. Met haar grote kennis en ervaring inzake alles wat met de administratie van merk- en modelbescherming in binnen- en buitenland te maken heeft, vormt zij een rots in de branding. Het werken in een hecht team, alsmede de verscheidenheid van het vak en de cliënten spreekt haar erg aan. Zij is dan ook van mening dat het werken met merken nooit verveelt!

In haar vrije tijd is Bonnie een Natuurgids in de provincie Flevoland. Zij is graag buiten aan het wandelen met of zonder hond, tuinieren is ook een hobby. Reizen is tevens een grote passie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op