bescherming van merken, modellen en andere
intellectuele eigendomsrechten

Nieuws

Wilt u meer informatie over één van de ondervermelde onderwerpen, bel of mail ons dan of stel uw vraag via het contactformulier.

Landmark B.V.:
Tel: 033-4652850
E-mail: info@landmark.eu

BREXIT en het Europese Unie merk

donderdag 30 juni 2016

De onverwachte aankondiging van het Verenigd Koninkrijk, dat dit land uit de Europese Unie zal treden, heeft op termijn ook voor het Europese Unie merk gevolgen.

lees meer »

Nieuwe tarieven voor Europese Unie merken

zaterdag 20 februari 2016

Met ingang van 23 maart 2016 vindt een wetswijziging plaats voor Europese Unie merken. Voor u is het vooral van belang om te weten dat hierdoor de hoogte van de officiële taksen wijzigt. Deze verandering kan voor u voor- en/of nadelen hebben. Daarom hebben wij voor u hieronder de nieuwe tarieven en de beste bespaartips op een rijtje gezet.

lees meer »

Naamswijzigingen

maandag 15 februari 2016

Omdat dit meer duidelijkheid verschaft aan het publiek zal de officiële naam van het Europese Merken- en Modellenbureau wijzigen. Nu luidt deze in het Engels OHIM, een afkorting voor Office for the Harmonisation of the Internal Market. Dit wordt nu European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Wij zullen echter voor het gemak de benaming Europese Merkenbureau blijven gebruiken.

lees meer »